Eşini Banyoya Kilitleyip, Bebeğinin Yanında Bıçakla Yüzünü Kesti

TAKİP ET

Feyzi Duran, imam nikahı adı altında beraber yaşadığı Aysel Perkgün'e bebeğinin yanında işkence etti.

29 Ağustos'ta meydana gelen olayda Feyzi Duran isimli erkek, imam nikahı adı altında beraber yaşadığı Aysel Perkgün ile tartışmaya başladı. Kıskançlık yüzünden çıkan tartışma büyüyünce Duran, Perkgün'ü defalarca bıçakladı. Genç kadına bebeğinin yanında işkence eden Duran, daha sonra  kanlar içinde kalan Perkgün'ü banyoya kilitledi. 

Perkgün'ün çığlıklarını duyan komşular durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen Feyzi Duran gözaltına alınırken, Aysel Perkgün, Tepecik Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırılıp, tedaviye alındı.

Hayati tehlikeyi atlatan Perkgün ve ailesi, olayın ardından bir süre Duran’ın ailesinde kalan bebeği A.D.’yi dün geri aldı.

''Kızıma Zorla Uyuşturucu İçirdiler'' 

Hastanede video çeken Aysel Perkgün, en başta kendisini bıçaklayan kişinin ismini verememe sebebini açıklayarak,  “İlk başta, ‘Beni Feyzi Duran bıçakladı’ diyemedim. Çünkü bebeğim onun yanında olduğu için korktum. Beni bebeğimin yanı başında bıçakladı. Bu kişinin babası da daha önce cinayet işlemiş bir kişi. Tek isteğim bebeğimin yanımda olması. Başka bir şey istemiyorum” dedi.

Aysel Perkgün’ün annesi Serpil Perkgün ise kızına zorla uyuşturucu verildiğini ifade ederek,  ''Kızımı tehdit etmiş. Banyoda kızım kanlar içindeyken, bebeği üzerine atarak, ‘Benden şikayetçi olursan bebeği bu hale koyarım. Sülalenize bomba atarım’ demiş. Rakı şişesini alıp ensesine vurmuş. Kızım yoğun bakımdan çıkınca bana anlattı, ben de bu şekilde öğrendim. Bebeği alınca, kızım da artık her şeyi anlatmaya karar verdi. Çocuğuma uyuşturucu içirmişler. 2 yıldır ben çocuğumun yüzüne hasrettim, onlar kaçırdığı için görmüyordum” diye konuştu.

Olayın ardından Duran tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

aysel perkgün duran feyzi bıçakladı banyo kilitledi bebek