Eşini Bıçakladıktan Sonra "Sen Daha Ölmedin mi?" Diyen Deniz Bilgici'ye İyi Hal İndirimi

TAKİP ET

Eşini 3 kez bıçaklayarak ağır yaralayan tutuklu sanık Deniz Bilgici'ye iyi hal indirimi verildi.

İstanbul Avcılar'da bir sokakta yürüyen eşini sırtında 3 kez bıçaklayan ve kanlar içerisinde yere yığılan eşine  “Sen daha ölmedin mi?” diyen Deniz Bilgici, hakim karşısına çıktı.

Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, Adli Tıp Kurulu'nun raporuna göre sanığın müştekinin yaşamını tehlikeye sokacak şekilde yaraladığı, bıçakla yaralanmaların vücuttaki yerleri dikkate alındığında sanığın öldürme kastı ile hareket ettiğini belirtti.

Savcı mütalaasında sanık Bilgici'nin 'Eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Mütalaaya karşı savunma yapan sanık Deniz Bilgici, "5 yıllık evliyim. Ben kendim yemiyor eşime yediriyordum. Çoluğumu çocuğumu düşünerek ek iş yapıyordum. Bunları yapacak insan değildim. Çok pişmanım" dedi.

Mahkeme heyeti 'Eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan yargılandığı davada sanık Deniz Bilgici'ye iyi hal indirimi uygulayarak 15 yıl hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

 

istanbul avcılar sen daha ölmedin mi kadın cinayeti deniz bilgici