Eşini Darbedip Başında Gülerek Poz Verdi

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Dilan Ay'ın kardeşi İrem Ay'ı darp eden eşi Berkay Saner, baygın halde yatan İrem Ay'ın başında gülerek özçekim yaptı.

Sosyal medya fenomeni Dilan Ay'ın kardeşi İrem Ay, eşi Berkay Saner tarafından darp edildi. Dilan Ay'ın Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda İrem Ay'ın bedeninde morluklar olduğu halde baygın yattığı ve başındaki Berkay Saner'in gülerek poz verdiği görülüyor.

Fotoğrafların birinde ise İrem Ay'ın kolundan kanlar aktığı zeminin kana boyandığı görülüyor.

Dilan Ay, söz konusu fotoğrafları şu ifadelerle paylaştı:

"Yaptıklarınızı normalleştiremeyeceksiniz! Paranıza ve soyadınıza güvenerek bizi sindiremeyeceksiniz! Morluklar, kanlar içinde yerde yatan insan sizin kızınız olsa böyle örtbas eder miydiniz Sevgi Saner-Ayhan Saner-Berkay Saner-Burcu Saner? Tek tek bilecekler isminizi. Bu kızların arkasında nasılsa kimse yok diye mi kafanız rahattı? Biz sizin ayıplarınızı birbirimize bile anlatamazken siz bir yenisini eklemekten keyif mi aldınız? İrem evlendiği günden beri Berkayı tedavi ettirmek için uğraştı. Bütün sapkınlıklarına beni bile dahil etmeden göğüs germeye çalıştı. Siz öyle yüzsüzsünüz ki utanıp arlanmak bir kenara üzerine hesap sorarsınız. Ama bu sefer öyle olmayacak! BİZ soracağız bu 4 yılın hesabını. Şantajlarla, baskılarla yanında tutup susturduğuz kardeşimin hesabını ben soracağım! Bodrum, Miami, İstanbul farketmez nereye giderseniz gidin ayıbınız vurulacak yüzünüze. #korkmairem"





 

        Bu gönderiyi Instagram'da gör                      

Dilan Ay (@dilanay)'in paylaştığı bir gönderi

dilan ay irem ay berkay saner darbedip kadına şiddet