Eşini Dövdü, Kendisini Uyaran Kayınbiraderini Öldürdü

TAKİP ET

Adana'da eşine şiddet uygulayan bir kişi, kendisini uyaran kayınbiraderini vurdu.

Adana'nın Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre Mesut Yılmaz (28), ablası Feride O.'un (41) eşi Mehmet O. (42) tarafından tüfekle vuruldu. Mehmet O.'nun kaçtığı olay sonrasında civardaki vatandaşların olayı ihbar etmesi üzerine gelen 112 Acil sağlık ekipleri Mesut Yılmaz'ı yaralı olarak Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mesut Yılmaz'ın cansız bedeni Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin akabinde defnedildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin katil Mehmet O.'yu yakalamak için başlattığı çalışma sonucunda katil, onu saklayan Yusuf O. ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Mehmet O. emniyetteki ifadesinde, kayınbiraderini kendisini tehdit ettiği için vurduğunu iddia etti. Eşi Feride O. ise kocasının kendisini çok kıskandığını, çamaşır asmak için çatıya çıktığında dahi "millet sana bakar neden dama çıkıyorsun" diyerek darbettiğini, evlendiklerinden beri sürekli şiddet uyguladığını, kardeşi Mesut Yılmaz'ın da bu sebeple konuşmaya gittiğini söyledi.

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet O. tutuklanırken, onu saklayan ağabeti Yusuf O. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eşini Dövdü Kendisini Uyaran Kayınbiraderini Öldürdü