Eşini Evli Bir Kadınla Aldatan İngiliz Bakan: Sosyal Mesafe Kuralına Uymadığım İçin Özür Dilerim

TAKİP ET

İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, kendisi gibi evli olan Gina Coladangelo ile öpüşürken yakalanmasının ardından özür diledi. Ancak Bakan beklenilenin aksine, sosyal mesafe kuralını hiçe saydığı için özür diledi.

15 yıldır evli ve 3 çocuk babası İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock'ın kendisi gibi evli olan Gina Coladangelo ile öpüşürken fotoğrafları ortaya çıktı. Görüntüler tüm dünyada ses getirirken Oliver Bonas adlı giyim markasının kurucusu ve CEO'su Oliver Tress'in eşi Gina Coladangelo ile öpüşen Bakanın, 43 yaşındaki kadını Oxford Üniversitesi'nden tanıdığı ve yakın zamanda bakanlıkta önemli bir göreve getirdiği öğrenildi.

Hancock, yerel seçimlerin yapıldığı 6 Mayıs 2021 günü çekilen görüntülerin basına servis edilişinin ardından açıklama yaptı. Görevine devam edeceğini belirten Hancock, "Sosyal mesafe kuralını çiğnediğimi kabul ediyorum. İnsanları kırdım ve bunun için özür dilerim. Ülkemizin pandemiyi atlatabilmesi için çalışmaya devam edeceğim. Özel hayatım, ailem ve kişisel meselelerime saygı duyulmasını bekliyorum" ifadelerini kullandı. 

Görüntüler sonrası yılda yalnızca 15-20 gün çalışan ancak 15 bin pound maaş aldığı iddia edilen Hancock için istifa çağrısı yapıldı.

ingiltere sağlık bakanı hancock matt öpüşme evli oliver bonas gina coladangelo sosyal mesafe özür