Eşini Rehin Alıp 3 Polisi Yaraladı, "Çip Var Zihnimi Yönlendiriyorlar" Dedi

TAKİP ET

Bursa'da eşini rehin aldıktan sonra kendisini ikna etmeye gelen 3 polisi yaralayan B.H. isimli erkek ifade verdi.

Dün Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan B.H.(32) isimli erkek, eşi S.H.'yi (32) rehin aldı. B.H. tarafından darp edilen kadının çığlıklarını duyan komşular durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri B.H.'yi ikna etmeye çalıştı. B.H.'nin ikna olmaması üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Gasp Büro ve Nilüfer Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri, itfaiye merdiveniyle S.H.'nin bulunduğu odaya pencereden girmeye çalıştı. Ancak B.H., yaralı kadına ulaşmaya çalışan 3 polis memurunu yaraladı. 

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan S.H. tedavi gördükten sonra polise verdiği ifadede, "Psikolojik rahatsızlığı olan eşimle evliliğimizin son 3 yılı sorunlu geçti. Olay günü, öğle saatlerinde beni yatak odasına kilitledi. Bir süre burada kaldım. Daha sonra eşimin annesi ile babasını cep telefonu ile aradım. Onlar, kendisini ikna edemedi. Bu sırada polise haber verildi.

Gelen görevliler, sakin olmamı isteyip beni itfaiye müdürlüğüne ait aracın merdiveni ile kurtaracaklarını söyledi. Polisler, araçla pencereye yanaşırken, kilitlediğim yatak odasının kapısını kırarak içeri giren eşim beni saçımdan tutarak dövdü. Bıçaklayacağı sırada pencereden içeri giren polisler onu etkisiz hale getirip beni kurtardı. Çok ama çok korktum" dedi. 

''Benimle Alay Eden Sesler Duyuyorum''

Gözaltına alınan B.H. ise ifadesinde, "Sürekli takip edildiğimi düşünüyorum. Zihnimi birileri yönlendiriyor. Vücudumda çip var. Sürekli bilinçaltı mesajlar alıyorum, benimle alay eden sesler duyuyorum. Bir ortama girdiğimde, insanların özel hayatımla ilgili konuştuklarını düşünüyorum. Bir süre önce psikiyatride tedavi gördüm. Olay günü, eşimle kavga ettik. Olayın büyümeme için onu odaya koydum. Daha sonra annem ve babam geldi, onlarla konuştum. Polisler, beni ikna etmeye çalıştı. O sırada cinnet halindeydim. Eşime müdahale ettim. Polisler gelip beni aldılar" şeklinde konuştu.

B.H. ifadesinin ardından 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak' ve 'görevli memura mukavemet' suçlarından adliyeye sevk edildi. 

 

bursa nilüfer eşini rehin aldı polis yaraladı çip yönlendiriliyorum