Eşini Taciz Eden Numara Polise Ait Çıktı: Karakol Önünde Dayak Yedi

TAKİP ET

Darıca'da D.I.(32), eşinin telefonuna yapılan ve tacizkar bulduğu çağrıları şikayet etmek için Darıca Merkez Karakolu'na gitti. Telefon numarası bir polis memuruna ait çıktığı iddia edilirken, D.I.'nın şikayeti işleme alınmadı. D.I. karakolun önünde saldırıya uğradı.

İddiaya göre,Darıca'da yaşayan D.I.(32), eşinin telefonuna yapılan ve tacizkar bulduğu çağrıları şikayet etmek için 26 Mart tarihinde Darıca Merkez Karakolu'na gitti. İhbarda bulunduğu telefon numarasının bir polis memuruna ait çıkması üzerine D.I.'nın şikayeti işleme alınmadı. Söz konusu durum üzerine polis memurlarıyla tartışma yaşayan D.I., karakol içerisinde birkaç polis memuru tarafından saldırıya uğradı.

Tehditle Darp Edip Görüntüleri Sildirdiler

Darp edildikten sonra karakol bahçesine çıkan ve telefonunun kamerasını açan D.I., kendisine saldıran polis memurlarını çekmek istedi. Bu olay üzerine yeniden darp edilen D.I.'nın vücudunda büyük hasar meydana geldi. Polisler, D.I.'ya şiddet uyguladıktan sonra darp görüntülerini silmesi için tehditte bulundu. Karakolun yemekhanesine götürülen D.I., tehditlerin ardından görüntüleri silmek zorunda kaldı. Kısa bir süre sonra D.I.'nın eşi olay yerine geldi ve kocasının darp edildiğine şahit  oldu. Bu gelişmenin ardından D.I. ve eşi, polis memurlarına seslenerek "Sizi şikayet edeceğiz" ifadelerini kullandı. Polisler, kendilerinden şikayetçi olunacağını öğrenmelerinin ardından durum hakkında harekete geçti ve Görevi Yaptırmamak İçin Direnme ve Kamu Görevlisine Hakaret suçlarından D.I. hakkında şikayetçi oldu.

taciz polis karakolda darp kocaeli darıca