Eşini ve 3 Yaşındaki Oğlunu Öldüren Fatih Akça'nın İfadesi Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Eşi Bilge Akça ve 3 yaşındaki oğlu Muhammet Tahir Akça'yı öldüren Fatih Akça'nın ifadesi ortaya çıktı.

Dün Balıkesir'in Susurluk ilçesine bağlı Günaydın Mahallesi'nde 15.30 sıralarında meydana gelen olayda uyuşturucu madde etkisinde olduğu öne sürülen Fatih Akça, eşi Bilge Akça'yı vurdu.

İsabet alan Bilge Akça ve 3 yaşındaki Muhammet Tahir Alça hayatını kaybetti. Çiftin diğer çocukları Elçin Akça kolundan yaralanırken Ayaz Akça yaralanmadan kurtuldu.

Eşini ve 3 Yaşındaki Oğlunu Öldürdü, Kızını Yaraladı


Silah seslerinden korkarak evden kaçan Ayaz, jandarma tarafından bulunarak yakaınlarına teslim edildi.

O anlarda uyuşturucu etkisinde olduğu iddia edilen Fatih Akça, jandarmaya verdiği ifadesinde birkaç ay önce bacağından vurulduğunu ve ameliyatla bacağına platin konulduğunu söyledi.

Fatih Akça'nın İfadesi Ortaya Çıktı

Platin nedeniyle rahat hareket edemediğini ve evine intihar etmek için geldiğini belirten Akça, "Tabancamı çıkardım. Eşim silahı görünce, 'Beni mi vuracaksın' dedi. Canıma kıyacağımı söyleyince tabancayı almak istedi. Yaşanan arbede sırasında ateş alan silahtan çıkan iki kurşun Bilge ve oğlumun ölümüne neden oldu. Daha sonra ayağımdaki platin nedeniyle yere düşen tabancayı alamayınca tüfekle canıma kıymak istedim. Bu kez kızım bana engel olmak istedi. Silah bir kez daha ateş alınca saçmalar ikimizin yaralanmasına yol açtı" ifadelerini kullandı.

"Silah İki El Ateş Aldı"

Psikolog eşliğinde ifadesi alınan Elçin Akça ise "Eve gelen babam annem ile tartıştı. Bu sırada annem, babamın elindeki tabancayı almaya çalışıyordu. Silah iki el ateş aldı. Kurşunların isabet ettiği annem ile kardeşim Muhammet Tahir kanlar içersinde kaldı. Yere düşüp, öldüler. Yere düşen tabancayı alamayan babam bu kez tüfeği aldı. Ben engel olmak istedim. Pompalı tüfek ateş alınca ikimiz yaralandık" diye konuştu.

Bunun yanı sıra Fatih Akça'nın eşi Bilge Akça'ya şiddet uyguladığı, Bilge Akça'nın şikayet etmesi üzerine tutuklandığı ve 4 ay tutuklu kaldığı, sonrasında yakınlarının araya girmesiyle barıştıkları ortaya çıktı.

eşini ve oğlunu 3 yaşındaki öldüren fatih akça bilge akça ifadesi ortaya çıktı jandarma