Eşinin Boğazını Kesen Koca: Allah Şifa Versin, Çok Seviyorum, Dua Ediyorum

TAKİP ET

Eşinin boğazını kesip 4 yerinden bıçaklayan koca "Eşime Allah şifa versin. Kendisini çok seviyorum, dua ediyorum. Allah çocuklarıma bağışlasın" dedi.

Dün öğle saatlerinde Aksaray'ın Çerdiğin Mahallesi, 1053. Sokak'ta bulunan bir binanın 4. katında meydana gelen olayda Yüksel Ö. (46) ve eşi Döndü Ö. (45) arasında tartışma çıktı.

Tartışma kavgaya dönüşünce mutfaktan bıçak alarak eşine saldıran Yüksel Ö., Döndü Ö.'yü 4 ayrı yerinden yaraladı. Anne ve babasını ayırmak isteyen 16 yaşındaki kızı A.Ö.'yü de elinden yaralayan Yüksel Ö. evden kaçtı.

Polis ekipleri tarafından yaralanan Yüksel Ö. adliyeye sevk edildiği sırada basın mensuplarına "Kamera kayıtta mı?" diye sorduktan sonra "Eşime Allah şifa versin. 25 yıllık çocuklarımın anasına böyle bir şey yaptığım için çok pişmanım. Bir anlık öfkemin esiri oldum. Öfkeme sahip çıkamadım. Ben de böyle olsun istemezdim" dedi.

"Aslında niyetim kendime zarar vermekti. Daha önce de yaptım, kafamı defalarca duvara vurdum ona zarar vermeyim diye, bunu kendisi de çok iyi bilir" diyen Yüksel Ö. "Ama o an kendimi dışarı atıp çıkıp gidemedim. Onun gitmesine engel olmak istedim. Evden gitmek istiyordu. Engel olamadım. Çok pişmanım, kendisini çok seviyorum" diye konuştu.

Döndü Ö.'nün durumunun ağır olduğu ve yoğun bakımda tutulduğu bildirildi.

eşinin boğazını kesti yüksel ö. döndü ö. kamera kayıtta mı allah şifa versin çok seviyorum dua ediyorum