Eşinin Fanatik AKP'li Olduğunu Anlatan Kadın 'Şükret' Diyenlere İsyan Etti

TAKİP ET

Kanal Dünya'nın sokak röportajında konuşan bir kadın, AKP'nin parti elitlerini kayıran sistemini eleştirdi. Ekonomi politikalarının sonuçlarından sitem eden kadın, kaçak göçmenlere de isyan etti.

Kanal Dünya'nın sokak röportajında konuşan bir kadın, geçinemediklerini belirterek "Şükret" diyenlere sitem etti. "İnsanlarımız beyin yerine et taşıyor, düşünemiyorlar. Çevremde de birçok insan da 'Şükredince geçer' diyor ama şükür Allah'a yapılır. Devlete, hükümete ya da şahıslar değil" dedi.

Zeytinburnu'nda yaşadığını belirten kadın, "5 bin 500 lira asgari ücret alıyorsun ama 7 bin lira ev kirası. Nasıl olacak?" diye sordu. Oğlunun yüksek lisans yapıp inşaat mühendisi olduğunu belirten kadın, bir yıl işsiz gezdikten sonra yapı denetim işinde çalışmaya başladığını belirterek "Çünkü yandaş müteahhitlere her şey var. Torpilin yoksa AKP'li değilsen bir şey yapamıyorsun. Oraya gidip yalakalık yaparsan her şey oluyor. Bunu da biz istemiyoruz" diye konuştu.

"Eşim Fanatik AKP'li"

"Eşim çok fanatik AKP'li. Evde aile saadetimiz bile çok bitik durumda. Ama olsun. Ben CHP'li, MHP'li, şu partili, bu partili değilim. Ben insanca yaşamaktan yanayım. Neden bunu bize çok görüyorlar ki? Onlar çok rahat yaşıyorlar. Bizim hakkımız değil mi?

Bizim çocuklarımız neden hiç yurt dışına çıkmasın? Yaşıtları ne güzel standartlarda yaşıyorlar. Bunu söylediğin zaman 'Dünya ağlıyor'... Nerede ağlıyor? Bize ağlamayı emrediyorlar."

Sığınmacılardan Sitem Etti

Zeytinburnu'nun göçmen ve sığıınmacılarla dolu olduğunu belirten muhabire cevap veren kadın "Bizim apartman Birleşmiş Milletler apartmanı gibi. Rus var, Iraklı var, İranlı var, Afgan var... Öyle bir hale gelmiş ki acaba bizim apartmandan mı kimden bilmiyorsun. Adam orada kafayı çekiyor, hiçbir şey diyemiyorsun. Tırsıyorsun. Çünkü dersen can güvenliğin yok" ifadelerini kullandı.

"Bu Hükümet Niye Var?"

Eşine bu sorunları anlattığını belirten kadın "'Ne yapsın insanlar?' Ne demek ne yapsın? Market pahalı diyorsun, diyor ki 'Onu marketçiler, fırsatçılar yapıyor'. E o zaman bu kadar her şeyi başkaları yapıyorsa bu hükümet niye var? Herkes koşmuş gelmiş, bütün kaliteli insanlar dışarda, çerçöp ne varsa burada. Gerek var mı buna?" diye sordu.

 

eşinin fanatik akpli olduğunu anlatan kadın şükret diyenlere isyan etti ekonomi eleştirdi sitem zeytinburnu oğlu inşaat mühendisi müteahhit yandaş