Eşiyle İlişki Yaşayan Babasını, Annesinin Yardımıyla Öldürdü

TAKİP ET

Geliniyle ilişki yaşadığı iddia edilen Nazım Kaçar, Oğlu Güven Kaçar ve Eşi Münevver Kaçar tarafından öldürüldü.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde yaşayan Güven Kaçar, eşi Mısra ile babası Nazım Kaçar'ın arasındaki ilişkiden şüphelendi.

Şüphe üzerine eşi ve babasının telefonlarına dinleme cihazı yükleyen Güven Kaçar,  eşi ile babasının 35-40 dakika süren görüşme yaptığını ancak kayıtların silindiğini fark etti. Kendisi ve kayınpederini suçlayan Güven Kaçar'dan şikayetçi olan Mısra Kaçar, Güven Kaçar hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı. Karar üzerine Güven Kaçar eşine boşanma davası açtı.

Boşanma davasından sonra birlikte Zonguldak'a kaçan Mısra Kaçar ve Nazım Kaçar'a sinirlenen Güven Kaçar, durumu annesi Münevver Kaçar'a ve kayınbiraderine anlattı. Babasını ve eşini öldüreceğini söyleyen Güven Kaçar'a “Sen yapma, kendini ateşe atma. Ben halledeceğim” diyen Münevver Kaçar bir süre sonra yapamayacağını belirtti.

Annesinin cinayeti direkt işleyemeyeceğini anlayan Güven Kaçar, Nazım Kaçar’ı öldürmek için plan yaptı. Annesi ve kayınbiraderinden yardım alarak cinayeti planlayan Güven Kaçar, suçu da Münevver Kaçar'ın üstüne yıkmaya karar verdi.

Güven Kaçar, babasının eşiyle yapacağı konuşmaları dinlemek için yatağın altına da ses kayıt cihazı yerleştirdi.

Bıçağı Alıp Babasına Sapladı

Plana göre hareket eden Güven Kaçar, babası dönünce anne ve babasının oturduğu daireye gitti. Münevver Kaçar, kapıyı açtıktan sonra Güven Kaçar, içeri girerken, Serdal Taşçı da dışarıda bekledi. Evde Nazım Kaçar ile oğlu arasında, önceki ses kayıtları nedeniyle tartışma çıktı. Bu sırada masanın üzerindeki bıçağı alan Güven Kaçar, babasına saplamaya başladı.

Nazım Kaçar, aldığı bıçak darbeleriyle kanlar içinde yere yığıldı. Sesleri duyan apartman sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Nazım Kaçar'ın öldüğünü belirledi. Yapılan ön otopside Nazım Kaçar’ın, 2 bıçak kullanılarak, 20 darbeyle öldürüldüğü belirlendi.

Olayın ardından geniş kapsamlı soruşturma başlatan Ergene Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Güven Kaçar ile annesi Münevver Kaçar’ı gözaltına aldı.

Cinayetin Detayları, Yatağın Altına Koyulan Ses Kayıt Cihazı Sayesinde Ortaya Çıktı

Cinayeti işledikten sonra yatağın altındaki ses kayıt cihazını almaya unutan anne ve oğulun kaydettiği sesler polis ekipleri tarafından dinlendi. Emniyette Kaçar’ın, oğluna “O ses kaydı ele geçerse mahvoluruz. Onu hemen imha etsinler” dediği öğrenildi.

Kayıtlarda annenin, oğluna “Sen oradan vur, ben burasına vurayım” dediği tespit edildi. 

 

tekirdağ ergene baba oğul gelin ilişki münevver nazım güven öldürdü bıçak ses kayıt cihazı