Eşiyle İlişkisi Olduğunu İddia Ettiği Adamı 38 Yerinden Bıçakladı

TAKİP ET

Murat Karaçali isimli adam 'eşimle ilişkisi var' diyerek bir kişiyi 38 yerinden bıçakladı.

Tokat’ta yaşayan 35 yaşındaki Murat Karaçali,  boşanma aşamasında olduğu M.K. ile ilişki yaşadığı iddiasıyla tartıştığı A.K.’yi 38 yerinden bıçakladı.

Murat Karaçali, A.K.’yi bıçakla önce boğazından daha sonra vücudunun 37 yerinden yaraladı. A.K., kanlar içinde yere yığılırken Karaçali olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı A.K., ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. A.K., buradaki müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavisi devam eden A.K.’nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Tutuklandı

Olaydan kısa süre sonra yakalanıp, gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Murat Karaçali, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çamlıbel T Tipi Cezaevi’ne gönderilen Murat Karaçali’nin, ifadesinde, boşanma aşamasındaki eşiyle ilişkisi olduğunu iddia ettiği A.K.’nin evinin önüne gittiğini, burada tartıştıklarını ve çıkan kavgada bıçakladığını söylediği öğrenildi.

 

murat karaçali tokat eşiyle ilişki bıçaklayan 38