Eşiyle İlişkisi Olduğunu Öne Sürdüğü Kişiyi Öldürdükten Sonra Suriye'ye Kaçarken Yakalandı

TAKİP ET

Konya'da yaşayan Suriyeli bir erkek, eşiyle ilişkisi olduğunu önü sürdüğü arkadaşı Mansur El Kaddas'ı öldürdükten sonra Suriye'ye kaçarken yakalandı.

Dün 17.30 saatlerinde Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi’nde kanlar içerisinde yatan biri olduğu ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri söz konusu adrese gitti. Adrese giden sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay üzerine soruşturma başlatan polis ekipleri, ölen kişinin Suriye uyruklu Abdullah Mansur El Kaddas olduğunu ve bıçaklanarak öldürüldüğünü tespit etti.

El Kaddas'ın 13.30 sıralarında arkadaşı Kusay El Yasin tarafından öldürüldüğünü belirleyen Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri El Yasin’in, eşi Eyfa El Yasin ve yengesini de yanına alıp Suriye'ye kaçacağı bilgisine ulaştı.

El Yasin'in izini süren ekiplerin Hatay’ın Belen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bilgi vermesi üzerine yapılan çalışmayla El Yasin, eşi ve yengesi sınıra 50 kilometre mesafede yakalandı.

Öldürülen Kişinin Ailesi Şikayetçi Olmadı

Yakalandığı için rahatladığını söyleyen El Yasin, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  El Yasin'in eşi Eyfa El Yasin’i Suriye'deki törelere göre öldürmek üzere kendi ülkesine götürdüğü öğrenildi.

El Kaddas’ın ailesi ise El Yasin’den şikayetçi olmadı.

 

suriye aldatan arkadaşı kaçarken mansur el kaddas yasin