Eşiyle Tartışıp Kendini 5'inci Kattan Attı

TAKİP ET

İzmir'in Konak ilçesinde, kocasıyla tartıştıktan sonra 5. kattan atlayan kadını, kocası ve tartışma seslerini duyarak balkona çıkan komşuları son anda yakalayabildi. Yavaşça 4. katın balkonuna çekilen kadın hastaneye kaldırıldı.

İzmir Konak ilçesinde, dün akşam saat 22.15 sularında, Ali U. (38) ve Özgül U. (30) çifti evlerinde alkol aldı. Bir süre sonra çiftin arasında çıkan tartışma balkonda devam ettiği sırada Özgül U., kendisini balkondan aşağıya attı.

Kocası ve tartışmanın yarattığı sesten dolayı balkona çıkmış olan komşuları atlayan kadını son anda yakaladı ve genç kadın komşuları tarafından yavaşça 4. katın balkonuna çekilerek içeri alındı.

Mahallelinin durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi sonucu gelen polis binaya girerek araştırma yaparken, sağlık ekipleri de Özgül U.'ya ilk müdahaleyi gerçekleştirdi.

Ali U.'nun, binadan çıkarılıp polis aracına götürüldüğü sırada mahalleli Ali U'ya sert tepki gösterdi. Polislerin araya girmesiyle yatıştırılan olay sonrasında, zanlı ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Sağlık ekipleri de daire içerisinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genç kadını en yakın hastaneye kaldırdı.

Ölümle Tehdit Etti

Dehşet anına tanık olan mahallelilerden Volkan Özalkan (56), "Kızı elinden tutuyordu. Kız da o esnada bağırıyordu. 4. kattakiler Allah’tan onu aşağıya çekebildiler. Daha sonra bende 112’yi aradım. Ali U., beni de ölümle tehdit etti. Sonra polisler adlı götürdü, kadının da akıbetini bekliyoruz" dedi.

Hastaneye kaldırılan kadının ilk ifadesinde kendisinin balkondan atladığını söylediği iddia edildi, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Balkon balkondan atladı eşiyle tartıştı koca cani koca saldırı intihar kadın genç kadın