Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Arazisinde Erkek Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Obama'nın arazisindeki gölette boğulan 43 yaşındaki siyah erkek kürek sörfçüsünün cesedi bulundu. 911, Obama'nın mülkünden arandı.

Obama'nın arazisindeki gölette boğulan 43 yaşındaki siyah erkek kürek sörfçüsünün cesedi bulundu. 911, Obama'nın mülkünden arandı.

Dalgıçlar, yaptıkları aramalar sonucunda daha önce Martha's Vineyard açıklarında suda kaybolan kürek sörfçüsünün cesedini Amerika Birleşik Devletlerinin eski başkanı Barack Obama'nın arazisi ile kesişen bir noktada buldular.

43 yaşındaki adam, Pazar akşamı Massachusetts'teki Edgartown Great Pond'da başka bir kürek sörfçüsü ile birlikteyken ortadan kaybolmuştu.

Görgü tanıkları polislere, adamın su altına girdiğini ve sonra kısa bir süre sonra su üzerinde kalmaya çalışırken tekrar ortaya çıktığını ve akşam 7.46 civarında tekrar su altına girdiğini söyledi.

Kaybolan sörfçü için Pazartesi sabahı büyük bir arama başlatıldı. Kürek tahtası ve şapkası Pazar günü bulundu, cesedi ise Pazartesi sabahı 10.00'da kıyıdan yaklaşık 30 metre uzakta bulundu.

Ceset bulunduğuna dair ihbarın Obama'nın evinden geldiği öğrenildi. 61 yaşındaki eski başkanın şu anda o mülkte kalıp kalmadığı açıklanmadı.

Obama’nın eviyle bitişik gölette bulunan ceset, Obama’nın aşçısı çıktı.

Ayrıntılar geliyor...

ABD Barack Obama ceset bulundu