Eski AKP'li Milletvekili Turhan Çömez Siyasete Döneceğini Açıkladı

TAKİP ET

Eski AKP'li Milletvekili ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez siyasete döneceğini açıkladı.

Gazeteci Tuba Emlek'in YouTube kanalında yayımladığı "Ne Oluyor" programında konuşan eski AKP'li Milletvekili ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez, siyasete geri döneceğini açıkladı.

Erdoğan hükümetinin AKP'ye yönelik sarsıcı ifşalarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Türkiye'ye getirilmesini çok istediğini belirten Çömez, "Bunu yapabilirse eğer, kendi hanesine çok büyük artı yazar. Birincisi Peker’in yapacağı birçok açıklamanın üzeri örtülür. İkincisi AKP çevreleri Erdoğan’ı her fırsatta ‘dünya lideri’ olarak tanıttığı için bakın ‘Erdoğan masaya yumruğunu vurdu ve istediğini yaptırdı’ diyebilir. Bunu da bir oya tahvil edebilir, bu da Erdoğan’ın lehine olacaktır" dedi.

"Her Şeyi Bırakmaya Hazırım"

Türkiye'nin bir geçiş dönemi yaşadığını belirten ve bir devrin kapandığına inandığını ifade eden Çömez, "Bu ülkenin yurtsever insanları bir devri kapatıp, yeni bir devir açacaklar. Bu süreçte de ben kayıtsız kalmak istemiyorum. Yarın vicdanımla baş başa kaldığımda, çocuklarımın yüzüne baktığımda ülkemin değişimine ve dönüşümüne yürekten destek oldum demek için çok sıkı geliyorum. Kendi bölgem Balıkesir’den de yoğun ilgi ve talep de var, siyasete dönmem konusunda. Buradaki yılların düzeni ve hekimliğim de var ama her şeyi bırakmaya hazırım" ifadelerini kullandı.

 

eski akpli akp milletvekili turhan çömez siyasete döneceğini açıkladı