Eski AKP Samsun İl Başkanı Yeniden Refah'ın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Oldu

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı netleşti. Eski AK Parti İl Başkanı Adem Güney, Yeniden Refah Partisi'nin Samsun adayı olacak.

Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı netleşti. Eski AKP İl Başkanı Adem Güney, Yeniden Refah Partisi'nin Samsun adayı olacak. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. Samsun'da Yeniden Refah Partisi'nin Büyükşehir adayı eski AKP İl Başkanı Adem Güney oldu.

Yerel seçimler için siyasi partilerin büyükşehir belediye başkan adaylarının kimler olacağı merakla beklenirken, Yeniden Refah Partisi'nin Samsun Belediye Başkan adayı açıklaması gündeme oturdu.

Öte yandan eski Gençlik ve Spor Bakanı ve eski Samsun Milletvekili olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Adem Güney'in Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması ile ilgili açıklamasında, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Adem Güney Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan tarafından açıklandı. Geçmişte AKP Samsun İl Başkanlığı görevini de üstlenmiş olan değerli meslektaşıma başarılar diliyorum. Seçim süresince Samsun’da olacağız; Samsun için birlikte çalışacağız" dedi.

 

yeniden refah partisi akp samsun samsun büyükşehir belediye başkanı belediye başkanı