Eski AKP'li Vekilin Oğlu: Başıma Bir Şey Gelirse Sebebi Kara Para İlişkilerini Bildiğim Babamdır

TAKİP ET

Eski AKP milletvekili İrfan Rıza Yazıcıoğlu'nun oğlu Muhammed Berat Yazıcıoğlu, babasının kara para ilişkileri olduğunu ve bu ilişkileri bilmesi sebebiyle başına bir şey gelebileceğini duyurdu.

Muhammed Berat Yazıcıoğlu, eski AKP milletvekili İrfan Rıza Yazıcıoğlu ve ortağının kara para ilişkilerine girdiğini, kendisinin de bu ilişkileri bilmesi sebebiyle tehlikede olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan Berat Yazıcıoğlu; annesi, kardeşleri veya kendisinin başına bir şey gelmesi durumunda sorumlusunun öz babası İrfan Rıza Yazıcıoğlu olduğunu belirtti.

Berat Yazıcıoğlu, babasının kara para ilişkilerini itiraf ettiği paylaşımında, ''Bana, kardeşlerime ya da anneme bir şey olursa sebebi babam İrfan Yazıcıoğlu ve onun ortağıdır. Aralarında kara ve kirli para trafiğini ve yargıda çevirdikleri işleri bildiğim içindir” ifadelerini kullandı.

Seks Skandalları Meclis Başkanının Çevresine Kadar Ulaşmış

Söz konusu olayı yakından takip ettiğini ve olay hakkında tüm belgeleri barındırdığını belirten gazeteci Erk Acarer, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Acarer paylaşımında, ''Bu dosya ile ilgileniyorum. Tüm evraklar bende. Gündem yoğunluğundan toparlayamadım. AKP’liler abartmış, kendi ailelerine de çökmeye başlamış. Eski eşini ve çocuklarını mağdur etmiş. Seks skandalları Eski Meclis başkanının çevresine kadar ulaşmış!'' ifadelerine yer verdi.

Eski Eşi 'Cinsel Şiddet Uyguluyor' Demişti

İrfan Rıza Yazıcıoğlu'nun eski eşi Seza Yazıcıoğlu, açtığı boşanma davasında Rıza Yazıcıoğlu'nun kendisine psikolojik ve cinsel şiddet uyguladığını söylemişti.

irfan rıza yazıcıoğlu seza muhammed berat kara para başıma bir şey gelirse ortak