Eski Bakan: Bundan Sonra AKP'deki Çözülmeyi Kimse Tutamaz, Partinin İçi Karışık

TAKİP ET

Eski İçişleri Bakanı Saadettin Tantan, gazeteci Saygı Öztürk'e yaptığı açıklamada "Bundan sonra AKP'deki çözülmeyi kimse tutamaz" dedi.

Saygı Öztürk, Sözcü'deki köşesinde kaleme aldığı yazıda Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin ortaya çıkan son bilgilere ve yaşanan son gelişmelere değindi.

ANAP dönemi İçişleri Bakanı Saadet Tantan için "bakanlığı döneminde her türlü yolsuzluğun, usulsüzlüğün üzerine kararlı bir biçimde gitti. İsimleri değişik olaylara karışmış kişilerle bir araya gelmedi. Temiz siyasetle devletin gücünü gösterdi" diyen Öztürk, Tantan'ın son gelişmelere ilişkin kendisine yaptığı değerlendirmeyi şu ifadelerle aktardı:

"Bundan Sonra AKP'deki Çözülmeyi Kimse Tutamaz"

"Bundan sonra AKP'deki çözülmeyi kimse tutamaz. Partinin içi de, dışı da karışık. İstifalar, görevden almalar devam edecektir. Haksız bir biçimde zenginleşenleri şimdiden yargılanma korkusu sardı. Yargılanmaktan da kurtulamazlar."

Saygı Öztürk'ün yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

eski bakan içişleri bakanı saadettin tantan bundan sonra akpdeki akp çözülmeyi kimse tutamaz partinin içi dışı karışık yargılanma korkusu sardı kurtulamazlar istifa görevden almalar devam edecektir saygı öztürk sözcü