Eski Bakan Ertuğrul Günay da mı İYİ Parti'ye Katılıyor? İYİ Partili Üst Düzey Yöneticiden Dikkat Çekici Paylaşım

TAKİP ET

AKP'li eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Behçet Saatcı'nın katılımıyla Muğla Fethiye'de bir otelin açılışı yapıldı. İYİ Parti'nin arka arkaya yaptığı transferlerin ardından Günay'ın da İYİ Parti'ye katılacağı iddia edildi.

Teğmen Çelebi'nin AKP'ye katılımına cevap İYİ Parti'den geldi. Meral Akşener, partisinin saflarına arka arkaya yeni isimler katıyor.

AKP'li eski Milletvekili ve Recep Tayyip Erdoğan'ın eski doktoru Turhan Çömez ve Türk dünyasına yönelik çalışmalarıyla tanınan HaberTürk yazarı Prof. Dr. Kürşad Zorlu'nun ardından AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da İYİ Parti'ye katılacağı açıklandı.

İYİ Parti'nin ağır toplarından biri, gazeteci İsmail Saymaz'a, AKP'li 8-9 milletvekiliyle daha görüşüldüğünü ve transferlerin süreceğini açıkladı.

İsmail Saymaz: İYİ Parti'nin Ağır Toplarından Biri AKP'li 8-9 Milletvekiliyle Görüştüklerini Söyledi

Ertuğrul Günay da mı İYİ Parti'ye Katılıyor?

Son olarak AKP'li eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın da İYİ Parti'ye katılacağı iddia edildi.

Ertuğrul Günay, İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Behçet Saatcı ile birlikte Muğla'nın Fethiye ilçesinde otel açılışına katıldı.

eski bakan Kültür ve Turizm Bakanı ertuğrul günay da iyi parti katılıyor iyi partili üst düzey yöneticiden dikkat çekici paylaşım