Eski Beykoz Kaymakamı, Yasak Aşkıyla Cinsel Birliktelik Yaşadığı Sırada Kendisini Gören Çocuğu Ezmeye Kalkıştı

TAKİP ET

Evli ve 3 çocuk babası olan eski Beykoz Kaymakamı A.K., aracı içerisinde yasak aşkıyla yaşadığı cinsel birliktelik sırasında kendisini gören çocuğu ezmeye çalıştı.

Sabah gazetesinden Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Eski Beykoz Kaymakamı A.K., geçen yıl 17 Temmuz'da Beykoz Kaynarca'daki ormanlık arazinin girişinde bir kadınla cinsel birliktelik yaşadı.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu halde başka bir kadınla ilişki yaşayan A.K., 16 yaşındaki U.Y. isimli çocuğun kendisini gördüğünü fark edince "Ne bakıyorsun, utanmıyor musun?" dedi. U.Y. de "Asıl sen utanmıyor musun? Evler var burada. Benim gibi çocuklar bu yoldan geçiyor, aileler var" diyerek tepki gösterdi.

Çocuğun cevabına sinirlenen A.K., "Yürü lan bacaklarını kırarım. Kaymakamım lan ben" diye bağırarak çocuğu kovaladı. Çocuğa yetişemeyeceğini anlayınca aracına dönerek çocuğu ezmeye çalışan kaymakam komşuların müdahalesiyle durduruldu.

Aracı durduran ancak tehditler savurmaya devam eden A.K. bölgeden uzaklaşırken "Seni vuracağım, bulacağım seni" diye bağırmaya başladı.

U.Y. isimli çocuk şikayetçi olurken, kaymakamın cinsel birliktelik yaşadığı aracı kiraladığı tespit edilen kaymakamın koruması olayla ilgili ifade verdi. Koruma, mesai sonrası aracı kaymakama bıraktığını, araçtaki şahsın kendisi olmadığını söyledi.

Yaşanan olaydan kısa süre sonra A.K. isimli kaymakamın emeklilik dilekçesi vermesi de dikkat çekti.

eski beykoz kaymakamı cinsel ilişki araba evli çocuklu tehdit ezmeye çalıştı tehdit