Eski CHP'li Vekilden Akşener'i Hedef Alan 'Zevzek' Eleştirisi

TAKİP ET

Akşener'in 'zevzek' çıkışında bulunarak eleştirdiği emekli amirallerin gözaltına alınmasının ardından eski CHP Milletvekili Aksünger, İYİ Parti liderini sosyal medya hesabı üzerinden eleştirdi.

Emekli amiraller tarafından kaleme alınan bildiriyle başlayan tartışmalar ülke gündemini işgal etmeye devam ediyor. İktidar blokunun sert eleştirilerine maruz kalan bildiri, 'darbe çağrısı' olarak sunulmasının ardından imzaları topladığı iddia edilen emekli amirallerin gözaltına alınmasına neden oldu.

Siyasiler arasında olaya ilişkin en sert yaklaşımı ise İYİ Parti lideri Meral Akşener sergilemiş ve emekli amirallerin bildiri yayımlamasını 'zevzeklik' olarak nitelendirmişti.

Akşener'in sert çıkışı ve sonrasında gelen gözaltı kararları, Millet İttifakı çatısı altında çatlak seslerin duyulmasına neden oldu. Eski CHP İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, sosyal medya hesabı üzerinden "Bundan sonra “Zevzeklik” yapanlar sabaha karşı baskınlarla gözaltına alınacak! İYİ mi" şeklinde kısa bir not düşerek imalı bir paylaşımda bulundu.

Bilindiği üzere emekli amirallerin bildirisi karşısında CHP ve İYİ Parti liderleri, 'sahte gündem' çıkışlarında bulunurken parti yöneticilerinin bazıları bildiriye destek vermekten geri durmamıştı.

millet ittifakı zevzeklik zevzek chp iyi parti meral akşener bildiri erdal aksünger emekli amiraller gözaltı iyi mi