Eski Erkek Arkadaşı Tarafından Katledilen Semiha Peker Doğum Gününde Toprağa Verildi

TAKİP ET

Manisa'nın Salihli ilçesinde işe gitmek için servis beklerken tüfekle vurularak öldürülen Semiha Peker, doğum gününde toprağa verildi.

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi’nde bir tavuk fabrikasında işçi olarak çalışan bir çocuk annesi Semiha Peker (33), sabah 07.00 sıralarında Şehitler Mahallesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne gelerek servis beklemeye başladı.

Peker, arkadaşları ile birlikte işe gitmek için servis beklediği sırada, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yalçın Kocataş (43), otomobille gelerek Peker’e tüfekle 3 el ateş etti. Ağır yaralanan Peker, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ilçedeki hastaneye kaldırıldı. Peker hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Peker'in cenazesi otopsi izin İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Peker’e 3 el ateş eden Yalçın Kocataş ise cinayetin ardından hızla olay yerinden uzaklaştı. Çevrede güvenlik önemli alan ve kameraları inceleyen polis, Kocataş’ın kaçış yönünü tespit ederek kullandığı otomobili park halinde buldu. Kocataş’ın cinayette kullandığı tüfekte otomobilden çıktı.

Doğum Gününde Cenaze

Semiha Peker, doğum günü olan 24 Şubatta (bugün) memleketi Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde toprağa verildi. Cinayete kurban giden Peker’in cenaze namazının ardından talihsiz kadının naaşı Sarıgöl Belediyesi Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazı sonrası üzüntüsünü dile getiren Semiha Peker’in ağabeyi Reşat Peker, “Kardeşim eski sevgilisinden ayrılmış, bu da kıskançlık mı diyelim yani canilik bu. Televizyonlarda kadın cinayetleri ve kadına şiddeti izliyorduk. Başımıza geleceğini hiç düşünemedik. Canımdan can gitti. Bu katilin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz. En ağır cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Artık kadına şiddet son bulsun” dedi.


 

manisa salihli semiha peker yalçın kocataş tüfek kadın cinayeti