Eski Eşini Katleden 'Kırmızı Ayakkabılı Katil' Yakalandı

TAKİP ET

Kayseri'de bir hafta önce boşandığı eski eşi Nuran Koçer'i (40) tabanca ile vurarak öldüren canavar Şükrü Efe (42) Emniyet Müdürlüğüne 200 metre mesafede saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Olay, dün sabah Melikgazi ilçesinin Kocatepe Mahallesi’ndeki Zafer Apartmanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Şükrü Efe, bir hafta önce eski eşi Nuran Koçer’in yaşadığı eve gitti. Evde henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü ikili arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi üzerine canavar Şükrü Efe, 3 çocuğunun annesi Nuran Koçer’i belinden çıkardığı tabancayla vurdu. Nuran Koçer yaralanırken, canavar olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırılan talihsiz kadın, doktorların bütün çabalarına rağmen maalesef kurtarılamadı. Firari canavarın yakalanması için polis ivedilikle çalışma başlattı.

Kırmızı ayakkabısı nedeniyle  ‘kırmızı ayakkabılı katil’ olarak bilinen canavarın, Asayiş Şube Müdürlüğüne 200 metre uzaklıktaki bir evde saklandığının tespit edildi. Bunun üzerine Özel Harekat polislerinin de katılımıyla akşam saatlerinde mezkur mahale operasyon düzenlendi.

Üç çocuğunun annesi eski eşini canavarca katleden Şükrü Efe, saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Evde yapılan aramada suç aleti tabanca da ele geçirildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Kadın cinayeti Kayseri kırmızı ayakkabılı katil Şükrü Efe Nuran Koçer