Eski Eşini Öldürmek İçin 'Cezaevine Gireceğim' Diyerek Tuzak Kurdu

TAKİP ET

Sinop'ta Birol Çaylak (46), kalan eşyalarını almak için eve gelen, 3 ay önce boşandığı Zeynep Gıcık'ı (38) kemerle boğarak öldürdü.

Dün akşam Boyabat ilçesinde Zeynep Gıcık, 3 ay önce boşandığı Birol Çaylak'ın oturduğu eski evine giderek kalan eşyalarını almak istedi. Zeynep Gıcık'a saldıran Çaylak, eski eşini kemerle boğdu.

Evden gelen sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine eve polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekibi, Zeynep Gıcık'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Gıcık'ın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından Boyabat 75'inci Yıl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis tarafından evin yakınında yakalanıp, gözaltına alınan Birol Çaylak ise sevk edildiği adliyede tutuklandı. Soruşturma sürüyor.


Tuzak Kurdu


Birol Çaylak´ın eski eşi Zeynep Gıcık´a tuzak kurduğu ortaya çıktı. Çaylak'ın, kızı Burcu Çaylak´a karıştığı bir suçtan dolayı cezaevine gireceğini, evin anahtarını ise kapı paspasının altına bıraktığını söylediği öğrenildi.

Eski eşinin cezaevine gittiğini zanneden Zeynep Gıcık, evde kalan eşyalarını almak için geldi. Paspas altında anahtarı alıp kapıyı açan Gıcık karşısında bir anda Birol Çaylak´ı gördü. Zorla eve soktuğu kadını öldüresiye döven Çaylak, pantolonunun kemeri ile boğdu. Çaylak´ın daha önce de çok kez Zeynep Gıcık´ı dövdüğü, bir kez de bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Birol Çaylak´ın kemerle boğarak öldürdüğü, 3 ay önce boşandığı Zeynep Gıcık için Boyabat ilçesinde cenaze namazı kılındı. Zeynep Gıcık´ın kızı B.Çaylak (14) ve annesi Yeter Gıcık (70) tabutu sarılarak gözyaşı döktü. Burcu Çaylak´ın "Anne ne olur gitme, uyan anne" sözleri yürekleri dağladı.


Kızımı Döverdi


Zeynep Gıcık ile aralarındaki son konuşmasını anlatan annesi Yeter Gıcık, "Birol kızına `cezaevine gidiyorum´ dedi. Kızı da `anne, babam anahtarı paspasın altına koymuş, anahtarı alalım oradan´ dedi. Dün akşam da kızıma `gitme´ dedim ama `gideyim, çocuğun bilgisayarı kaybolur, anahtarı oradan alırlar, hırsız çoğaldı´ dedi. Ben de `çabuk gel´ dedim. Telefonu kapattık, bir daha ulaşamadık. Koşup evden gelemedim. Polisi aradım eve gittik. Kızımı öldürmüş. İdamını istiyorum bu adamın. Yıllardır kızımın ne kolu kaldı ne kanadı. Kızımı döverdi. Hep kırık çıkıkçıyla uğraştık" dedi.

birol çaylak zeynep gıcık sinop tuzak kurdu kadın cinayeti cinayet Kadın cinayetleri kemerle boğdu