Eski Eşini Sokak Ortasında 12 Yerinden Bıçakladı

TAKİP ET

Ankara'da çocuklarını kendisine göstermediği iddiasıyla eski eşini sokak ortasında 12 kez bıçaklayarak ağır yaralayan Necati Özdemir, gözaltının ardından tutuklandı.

Olay dün Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Necati Özdemir, 3 yıl önce boşandığı Gülizar Ö.'yü, evinin bulunduğu sokakta beklemeye başladı. Özdemir, markete gitmek için dışarıya çıkan Gülizar Ö. ile konuşmak istedi, isteğini reddeden Gülizar Ö.'ye tokat atan Özdemir, kadını 12 yerinden bıçakladı.

Kanlar içinde kalan Gülizar Ö., sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı.

Elinde bıçakla olay yerinde bekleyen Necati Özdemir ise gelen polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

Necati Özdemir, polisteki ifadesinde suçunu kabul etti. Özdemir, 15 yıl evli kaldıktan sonra 3 yıl önce Gülizar Ö. ile boşandıklarını, mahkemenin 3 çocuğunun velayetini annelerine verdiğini söyledi. Özdemir, Gülizar Ö.'nün çocuklarını kendisine göstermediğini, olay günü konuşmak için evinin bulunduğu sokağa gittiğini; ancak konuşmak istemeyince tartıştıklarını ve olayın gerçekleştiğini söyledi. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Necati Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

ankara sincan eski sokak bıçak 12