Eski Eşini Sokak Ortasında Beyzbol Sopasıyla Darbetti, Serbest Bırakıldı: "Ölmek İstemiyorum"

TAKİP ET

Kocaeli'nde 29 yaşındaki Efsun Habiboğlu'nu sokak ortasında beyzbol sopasıyla darbeden eski eş, serbest bırakıldı.

3.5 yıl önce evlenen Efsun Habiboğlu ve Gökhan Şen çifti birkaç ay önce anlaşmalı boşanmıştı. Çiftin 3 yaşındaki kızlarının velayeti ise anneye verilmişti.

Başiskele'de ablasının evinin yakınlarında bir ev tutarak kızıyla birlikte yaşamaya başlayan Efsun Habiboğlu'nu, geçtiğimiz hafta eski eşi arayarak 2 bin TL borç para istedi.

Habiboğlu'nun olumsuz yanıt verdiği Gökhan Şen, telefondan tehdit ve hakaretler savurdu. Bu konuşmanın ardından saldırgan eski eş, kadının peşine düşerek aracıyla sıkıştırdı ve bariyerlere çarparak kaza yapmasına sebep oldu.

Kaza ile ilgili polise şikayette bulunduğunu ve olaydan 4 gün sonra ablasına iftara gittiği sırada eski eşi tarafından darbedildiğini belirten Habiboğlu, "Bana kaza yaptırınca polise şikâyette bulundum. 4 gün sonra ablam iftara çağırdı, ona gidecektim. Sokağa çıktım. Elimde kedim ve bir poşet çöp vardı. Bir anda karşıma çıktı. Beyzbol sopasıyla hiç acımadan defalarca vurdu. 'Borç vermedim' diye delirmiş gibiydi. Şikâyetçi oldum, gözaltına alındı sonra serbest kaldı. Dün bana 'Gebereceksin' diye bir mesaj geldi. Ölmek istemiyorum, korkuyorum" diyerek yaşadıklarını anlattı.

eski eş gökhan şen efsun habiboğlu darbetti darp etti şiddet beyzbol sopası ile sokak ortasında borç para kadın erkek vermedi diye kız arabasıyla sıkıştırdı