Eski Eşinin Annesini Yaktı!

TAKİP ET

Mersin'de Özgür E. isimli erkek boşandığı eşinin 54 yaşındaki annesini yakarak eski eşini tehdit etti.

Berna D. isimli kadın 2.5 yıl önce şiddet gördüğü eşi Özgür E.'den boşandı. Ancak Özgür E.'nin ısrarlarıyla yeniden birlikte yaşamaya başlayan kadın şiddet görmeye devam etti. 

Berna D.'nin annesi Yasemin D. torunlarını görmek için kızının yaşadığı eve gitti. O sırada Berna D. ile tartışan Özgür E., Yasemin D.'nin bulunduğu evi benzinle yaktı. Alevler içinde kalan kadını öylece bırakan Özgür E., Yasemin D.'nin alevler arasında yanmasını izledi.

Yasemin D. yandığı sırada Berna D.'ye dönerek ''Seni de böyle yakacağım'' diyerek tehditler savuran Özgür E., eski eşinin ayaklarının yanmasına da sebep oldu.

Planlı Bir Olay

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi Yoğun Bakın Bakım Servisinde tedavi altına alınan Yasemin D.’nin bütün vücudunda 3’üncü derece yanıklar oluştuğu belirlendi.  

Olayın ardından tutuklanan Özgür E.'nin yangın sırasında bile kendisine şiddet uyguladığını belirten Berna D., "Bu bir anlık cinnet değil, bu planlı bir olay" dedi.

Yasemin D., de çektiği video kaydında, "Hiçbir şey anlamadım, ne oldu, nasıl oldu. Kapıyı çaldı, açtım, gayet soğukkanlıydı, sakindi. ‘Ne yapıyorsun anne?’ dedi. ‘Evi topluyorum’ dedim. Koridorda beraber iki adım yürüdük. Baktım yere bir benzin döküyor. 'Ne yapıyorsun?’ demeden kibriti çaktı, attı halının üstüne. Birdenbire her tarafım tutuştu, alev aldı, her yanım yanmaya başladı. Ben kendi kendime sönmeye çalıştım, yerde yuvarlandım. Mutfaktaki halıyı masanın altından çekip alevlerin üstüne atmaya çalıştım. Çocuklara sıçrayacak diye çok korktum. Berna ‘Annem yanıyor’ diye bağırmaya başladı. ‘Seni de yakacağım’ diye bağırıyordu.

Çok canım yanıyor. Çektiğim acının tarifi imkansız. Bu acıları o çocuklar da çekebilirdi" dedi.

Annem Kız Kardeşimin Eşi Tarafından Katledildi

Hastanede annesine refakat eden 37 yaşındaki Selin D. ise, “Annem, kız kardeşimin eşi tarafından katledildi. Benim annem çatır çatır orada yandı, şu anda 3’üncü derece bütün vücudu yanık. O kadar kötü durumda ki, ben onu o şekilde gördükçe kahroluyorum. Benim annem ölseydi bundan daha iyiydi. Çok aşırı acı çekiyor” şeklinde konuştu.

mersin esli eşinin annesini yaltı tehdit etti yakacağım seni de böyle özgür berna