Eski Eşinin ve Birçok Kadının Görüntülerini Yayınlayan Eski Eş, 'Delil Yetersizliği' Sebebi ile Serbest Kaldı

TAKİP ET

Eski eşinin ve daha birçok kadının müstehcen görüntülerini yayınlayan şahıs, ilk mahkemede suç işlenmiştir denilmesine rağmen 'delil yetersizliği' gerekçesi ile serbest kaldı. Mağdur eski eş, sosyal medya hesabından yaptığı belge paylaşımları ile Adalet Bakanlığı'na isyan etti.

Eski eşinin ve daha birçok kadının müstehcen görüntülerini yayınlayan eski eş, tüm delillerin mahkemeye sunulmasına ve ilk mahkemede suç işlenmiştir denilmesine rağmen 'delil yetersizliği' sebebi ile serbest kaldı. 

Mağdur olan eski eş, Dora'navirüs isimli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar, mahkemeye sunduğu kanıt ve belgeler ile Adalet Bakanlığı'na isyan etti. 

Mağdur kadın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

''Uzun zamandır birçok mağdura elimden geldiğince ses olmak için uğraştım. Bugün benim sesimi duyurmanızı rica ediyorum. Lütfen tweetin altına Adalet Bakanlığını etiketleyin! GÖRÜNTÜLERİM YAYILDI VE YAYAN ESKİ EŞİM CEZASIZ KALDI! Detayları belgeleri ile YAYINLIYORUM. YARDIM EDİN BİRÇOK KADININ DAHA GÖRÜNTÜSÜ YAYILDI VE DOSYA CEZASIZ KALDI!

İLK MAHKEMEDE SUÇ İŞLENMİŞTİR DENMESİNE RAĞMEN (Evrakı ekledim- ilk foto) Geçen duruşmada mahkeme(ikinci foto) hem istinafın “DELİLLERİN SES ANALİZİNİ YAPTIR” talebini REDDETTİĞİ gibi “DELİL YETERSİZLİĞİ” kararı verdi! DELİLLERİMİ YAYINLIYORUM.

BUYRUN GÖRÜNTÜLERİMİN YAYILDIĞINA DAİR GÖRÜNTÜMÜ İZLEYEN ADAMIN BANA ATTIĞI MESAJLAR VE BİLİRKİŞİ RAPORU.

BUYRUN OLAYIN BANA HABER VERİLDİĞİ GÖRÜŞMENİN BİLİRKİŞİLERCE TESPİTİ. DAHA BENDEN NE DELİL İSTİYORSUNUZ!!! BEN DAHA SİZE NE DELİL VEREYİM? SUÇUN İŞLENDİĞİNİ NASIL DAHA İSPAT EDEYİM

BUYRUN İLK MAHKEMENİN TESPİTİ!!!

BUYRUN BAŞKA KADINLARIN DA OLDUĞUNU GÖSTEREN BİLİRKİŞİ RAPORU

BANA PARA KOPARTMAK İÇİN YAPIYOR DEDİLER BUYRUN SANIĞIN “Boşandıktan sonra hiç iletişime geçmedik” dediği ifade!! BENİM SUÇUM ADALETE GÜVENİP BEKLEMEK Mİ? BU KADAR DELİLE RAĞMEN NASIL CEZASIZ KALIR!? YARDIM EDİN! ADALET BAKANLIĞINI LÜTFEN ETİKETLEYİN!''

 

teşhir doranavirüs eski eşinin görüntülerini yaydı müstehcen görüntüler nidanur eski eş