Eski Siyasetçilerden İmamoğlu'na Destek Ziyareti

TAKİP ET

Aralarında eski bakanların ve eski TBMM Başkanlarının olduğu yüzü aşkın siyasetçi İBB Başkanı İmamoğlu'na destek ziyaretinde bulundu.

Aralarında eski meclis başkanları, belediye başkanları, milletvekillerinin bulunduğu yüzden fazla eski siyasetçi, Ekrem İmamoğlu'na Saraçhane'de destek ziyaretinde bulundu

AKP istibdadının hakkında hapis ve siyasi yasak cezası verdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek ziyaretleri sürüyor.

Aralarında eski meclis başkanları, genel başkanlar, başbakan yardımcısı ve bakanlar ile belediye başkanları, milletvekillerinin de yer aldığı 100’e yakın isim, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’de ziyaret edip desteklerini açıkladı.

Konuya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan İmamoğlu, “Türkiye'mizin siyaset tarihinin önemli insanları hem de siyaset yelpazesinin belki her bölümünden insanın bizi ziyaret etmesi, bize güç katması, demokrasi ve hukuk mücadelesinin en önünde durma konusundaki kararlılıklarını ortaya koyması beni çok mutlu etmiştir. Onurlandım, gururlandım. Daha da güçlendim açıkçası” dedi.