Eski Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Ünser: Yükselen Milliyetçiliğin Bir Lige İhtiyacı Var

TAKİP ET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Mustafa Hakan Ünser, Twitter hesabından yayımladığı bir metin ile Türk milliyetçileri için bir lig önerisinde bulundu.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Mustafa Hakan Ünser, Twitter hesabından yayımladığı bir metin ile Türk milliyetçileri için bir lig önerisinde bulundu.

Ünser, 2023 Seçimleri'nde ortaya çıkan durumları milliyetçiler açısından değerlendirdiği ve bu doğrultuda milliyetçilerin yeni dönemde birlikte olabilecekleri bir lige ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Tuğrul Türkeş'in seçimin ertesi günü kaleme aldığı mektubuna değinen Ünser, onun "Bir sonraki seçimin galibi Türk milliyetçiliğidir." tespitine ve milliyetçiler için bir lig önerisine katıldığını belirtti.

"Bu ülkenin çaresi; Türk dünyasıyla, çevre sorunlarıyla, gençlerin ülkeyi terk etme arzularıyla, yüksek enflasyon ve düşük GSMH ile yakından ilgilenen bir Türk milliyetçiliğidir."  ifadelerini kullanan Ünser, milliyetçiliğin yalnızca terörle mücadele veya yalnızca sığınmacıları geri gönderme meselelerine indirgenmesi hâlinde nicelikçe küçük sonuçlarla kalacağını belirtti ve bunun önüne geçmek, bütünleşmek için bir lig önerisi çağrısında bulundu.

TamgaTürk İmtiyaz Sahibi Bahadırhan Dinçaslan da yakın zamanda bu doğrultudaki bir adım olarak Milliyetçi Kongre çağrısı yapmıştı.

Milliyetçi Kongre Toplanıyor: Ön Kayıt Başladı

hakan ünser ülkü ocakları milliyetçi lig ülkü ocakları genel başkanı milliyetçi çağrı Bahadırhan Dinçaslan milliyetçi kongre