Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış'tan Meral Akşener'e Destek

TAKİP ET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e destek veren bir açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Alişan Satılmış, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hedef alan ithamlara tepki gösterdi.

Alişan Satılmış açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu Ayıptır, Günahtır"

Bir siyasi partinin genel başkanına karşı olabilirsiniz. Sevmezsiniz, yakın görmezsiniz, olabilir. Gayet normal bir durum. Ama o insanı olmaz şeyler üzerinden, yakışıksız şeylerle bağlantılandırıp iftira atarsanız, bu ayıptır, günahtır.

Ki bu kadın seccadesini yanından ayırmayıp beş vakit namazını kılan, hassas bir inanansa daha da ayıp. Vicdanlı bir şekilde bakıp görün, giyimine kuşamına anamız, bacımız, ablamız... Hassasiyeti bizden öte kime gitap ediyor?

"Meral Akşener Her Şeyiyle Yerli ve Milli Türk Anasıdır"

Partisiyle bir ilişkimiz yok ama kültür kodları, anlam dünyamızın değerleriyle bezenmiş. Meral Akşener, her şeyiyle yerli ve milli Türk anasıdır, Türk kadınıdır. 

Hak, hukuk, adalet adına gördüğüm budur. Siyaseti, politikası, tarzı, bu hassasiyetleri gölgelemez. Hal bu iken ilkesiz çıkarcıların ciyaklayarak edepsizlik etmeleri terbiyesizlikten başka bir şey değildir."

Bir süre önce MHP lideri Devlet Bahçeli ve MHP Genel Başkan Yardımcıları, Akşener'e cinsiyetçi hakaretlerde bulunmuş ve MHP'liler sosyal medyada Meral Akşener'e "Fosforlu Meral" etiketiyle yaptıkları paylaşımlarla hakaretler etmişlerdi. 

alişan satılmış eski ülkü ocakları genel başkanı müsavat dervişoğlu meral akşener destek iyi parti yerli ve milli türk anasıdır kadınıdır