Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Çetin: Muhacir, Ensar Ümmet Oyuncuları da Milli Güvenliğimiz İçin Tehdit Oluşturmaz mı?

TAKİP ET

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Şefkat Çetin, Cumhur İttifakı'nın yasa dışı göçmen meselesindeki sorumsuz tutumunu eleştirdi.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de eski yardımcısı olan Şefkat Çetin, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kaçak göçmen barınağı olduysak, soygun, vurgun, hırsızlık, tehdit, gasp magazinleştiyse, suç ve suçluyu övmek suçu da yok sayılıyorsa, mandacılar oluşturulup övücü ve sövücülerce suç karartılıyorsa muhacir, ensar, ümmet oyuncuları da Milli Güvenliğimiz için tehdit de oluşturmaz mı?” ifadelerine yer verdi.

Çetin daha önce de eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran ve Atilla Kaya'nın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilmesi üzerine Genel Merkez'i eleştirmiş ve "Ülkücülerin kardeşliği korunmalıdır. Milliyetçi-Ülkücü hareketimizde de birliğimizi ve dirliğimizi sağlamalıyız. 'Paralel Yapı' imalatı; düşman, hain, ajan modelli elbiseler ülkücü bedenlere uydurulamaz. Betona kurşun sıkılıyor. Emek verenlerimizin taşlatılması vicdanları acıtıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Çetin Muhacir Ensar Ümmet Oyuncuları da Milli Güvenliğimiz İçin Tehdit Oluşturmaz mı?