Eskişehir'de 3 Kişilik Aile Ölü Bulundu

TAKİP ET

İlkay Tokkal, Emel Tokkal ve 4 yaşındaki çocukları Doruk evlerinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Odunpazarı ilçesi Deliklitaş Mahallesi'ndeki bir apartmanın 5'inci katında dün akşam İlkay (42) ve Emel Tokkal (41) çifti ile 4 yaşındaki çocukları Doruk'un cesetleri bulundu.

Alınan bilgiye göre, öldürülenlerden anne Emel Tokkal'a, ilk evliliğinden olan kızı ulaşamayınca durumu Eskişehir'de bulunan arkadaşlarına haber verdi. Bunun üzerine eve gelen arkadaşları olaydan şüphelenerek çilingir çağırarak yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekipleri ile birlikte kapı açıldı. Kapı girişinde telefoncu dükkânı olduğu öğrenilen baba İlkay Tokkal'ın cesedi kanlar içinde bulundu. İçeri giren ekipler anne Emel Tokkal  ve 4 yaşındaki çocukları A.D.T.'nin cesedini ise oturma odasında buldu.

3 Kişi Gözaltına Alındı

İlkay Tokkal'ın iş yeri komşusu olan ve yakınlarının durumu bildirmesi üzerine polislerin içeri girmesi için kapıyı açan çilingir Ahmet Boz, gazetecilere bilgi verdi. Kapıyı açarken hırsızlık ya da zorlama izine rastlamadığını belirten Boz, daha sonra ekiplerin içeriye girip inceleme yaptığını söyledi. 

Polis ekiplerinin yaptığı ilk incelemelere göre üç kişinin vücudunda çok sayıda bıçak darbesi olduğu tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Ekipler, inceleme sonrası 3 kişiyi gözaltına aldı.

 

 

eskişehir 3 aile ölü odunpazarı deliklitaş 4 yaşında