Esra Erol'da Skandal İddialar: Zihinsel Engelli Kız, Dini Nikâhlı Eşi Bulunan Erkeğe Kaçtı

TAKİP ET

Esra Erol'a katılan Melahat Oruç, 19 yaşındaki zihinsel engelli kızının kendisinden yaşlarca büyük evli bir adama kaçtığını iddia etti. Programın devamında şoke edici iddialar ortaya atıldı.

Esra Erol'un ATV ekranlarında yayımlanan programına çıkan Melahat Oruç, yüzde 45 engelli raporu bulunan kızı Fatma'nın temmuz ayında evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet isimli birine kaçtığını iddia etti. 19 yaşındaki kızının kaçtığı adamla resmi nikah yaptığını da öne süren Oruç, çocuğunun zorla evlendirilmiş olduğunu düşündüğünü söyledi. Kızının kaynanası ve Ahmet'in dini nikahlı eşi ile birlikte kaldığını da belirten anne Oruç, kızının kurtarılmasını istedi. 

Ancak annesinin iddialarının ardından yayına bağlanan Fatma, evliliğin doğru olduğunu, geri kalan iddiaların ise gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yalnız eşinin çocukları ile aynı evde bulunduğunu ve kaynanasının da çocuklara bakmasına yardım ettiğini ifade eden Fatma, engelli raporu bulunmasına rağmen 'engelli değilim' de dedi.

Genç kız, annesinin iddialarına 'annem beni 35 yaşında bir adamla evlendirmek istiyor o yüzden böyle söylüyor' diyerek yanıt verdi. 

Dini Nikahli Eşinin Sevgilisi Olduğunu İddia Etti

Olayların merkezinde bulunan Ahmet, dini nikahlı eşi Gülşah'ın evli olduğunu ve aynı zamanda da başka bir sevgilisi olduğunu öne sürdü. Ayrıca Gülşah'ın da engelli raporu olduğu öğrenildi.

O sırada programa bağlanan Gülşah'ın annesi, programda ortaya atılan iddiaların tümünün doğru olduğunu ve ayrıca Fatma ile Gülşah'ın Ahmet tarafından darp edildiğini açıkladı. 

esra erol atv melahat oruç zihinsel engelli fatma ahmet gülşah kaçtı evli kuma