Esra Erol'un Programına Yönelik Eleştirilere İlginç Cevap

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan "Esra Erol'da" programında DNA testi yaptırılmasıyla gelişen olaylara yönelik eleştirilere Medya Derneği'nden ilginç bir cevap geldi. Dernek, Turkuvaz Medya'ya terörle mücadelede yerli ve milli bir duruş sergilediği için saldırıldığını ifade etti.

Turkuvaz Medya çatısı altındaki ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında bir çocuğun biyolojik babasını ortaya çıkarmak için yapılan DNA testinin sonuçlarının yayınlanması ve kadının eşinin çocuğun babası çıkmaması üzerine gelişen olaylar konuşulmaya devam ediyor.

Ahlak dışı olarak nitelendirilen ve aile kurumunun itibarsızlaştırılmasına yol açtığı yorumlarına yapılan görüntülere yönelik eleştirilere Medya Derneği'nden sert tepki geldi. Bünyesinde iktidara yakın birçok ismin bulunduğu Dernek, konuya ilişkin ilginç bir açıklama yaptı. Açıklamada "Bu saldırıların temelinde Turkuvaz Medya'nın FETÖ ve PKK başta olmak üzere terörle ve terör örgütleriyle mücadele konusunda sergilediği milli ve yerli tavrın bulunduğunu düşünüyoruz" ifadelerine yer verildi.

Toplumun ahlaki normlarına aykırı yayıncılık anlayışına getirilen eleştirilere son dönemde adeta bir alışkanlık haline getirildiği şekliyle yine "FETÖ ve PKK ile mücadele" ve "yerli ve millilik" üzerinden cevap verilmesi arasında nasıl bir bağ kurulduğu ise merak konusu.

esra erol'da turkuvaz medya medya derneği dna testi fetö pkk yerli ve milli terörle mücadele