Ev Arkadaşını Öldürüp ''Görüştüğüm Kadını Kıskanıyordu'' Dedi

TAKİP ET

Edirne'de ev arkadaşını öldürdükten kısa süre sonra yakalanan kişi, cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediğini belirtti.

Edirne'nin Şükrüpaşa Mahallesi'nde oturan vatandaşların ihbarı üzerine binaya gelen polis ekipleri binaya girdiklerinde 30 yaşındaki Kadir Şeker'in cansız bedenini buldu. Aldığı bıçak darbeleriyle öldürüldüğü belirlenen inşaat işçisi Kadir Şeker'in cenazesi, incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphelisinin 43 yaşındaki Özgür Y. olduğunu belirledi. Ekiplerin peşine düştüğü Özgür Y., Uzunköprü'nün Dereköy köyünde yakalanarak gözaltına alındı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliğine getirilen Özgür Y. ifadesinde, Uzunköprü ilçesinde yaşadığını zaman zaman ilçeye gitmediği günlerde iş arkadaşı olan Kadir Şeker ile aynı evde kaldıklarını, bir kadınla görüştüğünü bu kadın yüzünden öldürdüğü Kadir ile aralarında zaman zaman kıskançlık yaşadıklarını, en son tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve cinayet işlediğini öne sürdü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Özgür Y. sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

kadir şeker özgür kıskançlık ev arkadaşı kadın birlikte olduğu