Ev Sahibi Dehşet Saçtı, Kiracısını Bıçaklayarak Ağır Yaraladı

TAKİP ET

Ev sahibinin oğlu, kirasını ödemeyen kiracıyı sokak ortasında bıçakladı. Olayın ardından saldırgan polis tarafından yakalandı.

İstanbul'un Sarıyer İlçesinin Merkez Mahallesinde yaşanan olayda iddiaya göre, kirasına bir süre önce zam yapılan Serkan K. (42), kirasını ödemekte birkaç geçikti. Akabinde bu duruma sinirlenen ev sahibinin oğlu Kerem G. (40), kiracı Serkan K.'yi yolda görünce, ikili arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kerem G., Serkan K.'yi kasığından bıçaklayarak ağır yaraladı.

Saldırının ardından olay yerinde çok kan kaybı yaşayan kiracı Serkan K., taksiyle Sarıyer Çayırbaşı Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı Serkan K.'nin ameliyata alındığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik şeridi çekerek önlem aldıktan sonra bir süre incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası polis, şüpheli Kerem G.'yi saldırıyı yaptığı bıçak ile birlikte Beşiktaş'ta yakaladı.

sarıyer beşiktaş ev sahibi kiracı bıçak saldırı adam yaralama ağır yaralı kira Zam bıçakla saldırdı bıçaklı saldırı kan kaybı ameliyat