Evden Çıkartmak İstediği Kiracıların Evini Basan Ev Sahibi Buzdolabındaki Kavanozları Yere Fırlattı

TAKİP ET

"Evini 2 erkeğe kiralayacağım, sen çıkma otur istediğin gibi"

AKP istibdadında konut krizi giderek büyürken İstanbul Bakırköy Ataköy 9. Kısım Mahallesi'nde Evindeki kiracıları çıkarmak isteyen bir ev sahibi, evde oturan kiracıların evden çıkartmak için evde oturan çifti ziyaret etti.

Aykırı'nın haberine göre kiracıların, evden çıkmayacaklarını belirtmesi üzerine, söz konusu ev sahibi "Burada oturacağınızı mı zannediyorsun sen" diyerek buzdolabındaki cam kavanozları yere attı. 

Cam kırıkları nedeniyle yaralanan kiracı, "Cengiz Bey, ne yaptınız? Her tarafım parçalandı. Cengiz Bey polis çağırıyorum" dedi. Ev sahibi ise, "Burada oturacağınızı mı zannediyorsunuz, çağır polisi" dedi.

Bu sırada da cam kavanozları yere atmaya ve evi dağıtmayı sürdüren ev sahibi, "Ev sahibiyim, polis geliyor" yanıtını verdi.

Yaralı olan kiracı, "Lütfen 112'yi arar mısınız. Saldırıya uğradık lütfen" diyerek komşulardan yardım istedi.

Ev sahibi, kadın kiracıya "Evini 2 erkeğe kiralayacağım, sen çıkma otur istediğin gibi" diye de bağırdı.

Kiracılar, ev sahibinden şikayetçi olurken çevredekiler polisi çağırdı.

Savcılık, ev sahibi hakkında kamu davası açılması talebiyle iddianame hazırladı. Ortaya çıkan görüntüler, delil olarak dosyaya eklenirken, İstanbul Bakırköy Adliyesi 29 ve 39.Asliye ceza mahkemelerinde yargılama başladı.

Ev sahibinin tutuksuz olarak yargılandığı öğrenildi.

Evi basılan vatandaş ise yaşanan saldırı ve yıldırma girişimlerine karşı hukuki mücadelesini sonuna kadar sürdürme kararı aldı.

ev sahibi kiracı kavanozları yere attı ev sahibi kiracı kavgası