Eve Gelen Polis Ekiplerine Motorlu Testereyle Direndi

TAKİP ET

Bursa'da yaşayan Özgür Uğur D., mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine evine gelen polislere motorlu testereyle direndi.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Zafer Mahallesi'nde yaşanan olayda şizofreni hastası ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Özgür Uğur D.'den şikayetçi olan mahalle sakinleri polis ekiplerine ihbarda bulundu.

İhbar alan ekipler gencin evine gelerek Özgür Uğur D. ile görüşmek istedi. Kapısına gelen polis ekiplerinine babasına ait olan motorlu testereyle saldıran Özgür Uğur D., ekiplerin kapıdan uzaklaşmasından sonra kendisini eve kilitledi. İkna çabalarına cevap vermeyen genç, sağa sola savurduğu testereyle polislere tehdit etti.

Polislerin çabasına rağmen ikna edilemeyen şahıs için olay yerine çok sayıda takviye ekip yönlendirilirken itfaiye ve sağlık ekipleri de tedbir amaçlı hazır bulunduruldu. Yaklaşık olarak 1 saat süren direnişin ardından Özgür Uğur D.'nin elindeki motorlu testerenin benzini bitti ve saldırgan genç kapıyı açmaya ikna edildi.

Polis ekiplerinin Özgür Uğur D.'yi ambulansa bindirmesinin ardından amcası olduğu iddia edilen şahıs, “Ya o beni öldürecek ya da ben onu. Bıktık artık. İstemiyoruz bu mahallede onu. Kapıma dayanıp patlatıyor. Hep bir kavga gürültü” diyerek tepki gösterdi.

Polis ekiplerinin çelik yelek ve kalkanlarla müdahale edip ambulansa bindirdiği Özgür Uğur D., yapılan sakinleştiricinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.  

polis eve gelen testere elektrikli bursa osmangazi zafer mahallesi polis