'Evil Kılıçdaroğlu' AKP İçinde Krize Neden Oldu

TAKİP ET

AKP'nin paylaştığı "CHP Yalan Üretim Merkezi" adlı çizgi film, partinin birçok önemli ismi tarafından destek görmedi.

AKP'deki iç sorunlar "CHP Yalan Üretim Merkezi" adlı çizgi film ile de görünürlük kazandı. İçeriği ve tarzı hakkında birçok eleştiri gelen videoya AKP'nin birçok krtik ismi destek olmaktan imtina etti.

AKP'nin eski grup başkan vekili ve son yapılan "lebaleb" kongreyle Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'na atanan Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin ve grup başkan vekili Bülent Turan videoyu paylaşmadı. Yine son lebaleb konrede Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevi son bularak grup başkan vekilliğine getirilen Mahir Ünal da Tanıtım ve Medya Başkanlığı'ndaki selefi Hamza Dağ'ın bu görevdeki ilk "işi" olan videoyu paylaşmadı.

Parti Sözcüsü Ömer Çelik ve AKP grup başkanı Naci Bostancı da AKP'nin tüm sosyal medya hesaplarından yayınlanan videoyu görmezden gelmeyi tercih etti. 

Daha önce lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu ile yakınlığıyla ismi duyulan Hamza Dağ'ın, 7. Olağan Büyük "Lebaleb" Kongre ile Tanıtım ve Medya Başkanlığı'na getirildikten sonra parti adına yaptığı ilk çalışma olan "Yalan Üretim Merkezi" çizgi filmine destek vermeyen isimler arasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş da bulunuyor.

Söz konusu video, tamamıyla CHP'nin propaganda politikasını oluşturan konuları zikrettiği için "rakibin propagandasını yapmak" olarak yorumlanmıştı.

Evil Kılıçdaroğlu AKP İçinde Krize Neden Oldu