Evine Gizlice Giren Sapığın Elinden Son Anda Kurtuldu

TAKİP ET

Bir sapık, daha önce de gece saatlerinde evine 2 defa gelerek kapısını çaldığı Meral Gülseven'in (30) evine gizlice girdi.

Yalova Altınova ilçesi Kayrazdere beldesinde bir sitede yaşanan olayda, F.Y. adlı sapık, Meral Gülseven'in (30) evine girdi. Zemin kattaki balkonun saçaklarını kullanarak evin 2. katına tırmanan ve teras kapısından eve giren sapık F.Y.'yi son anda fark eden Meral Gülseven, evden koşarak kaçtı. 

Can havliyle koşarak komşularına sığınan Gülseven, durumu kolluk kuvvetlerine ihbar ettiği sırada komşuları sapığı yakalamak istese de F.Y. olay yerinden kaçmayı başardı.

O anları anlatan Gülseven, "Ben sabah 05.39’da uyuyordum. Pergüleme buradan birinin tırmandığını duydum. Uyandım eğilip baktığımda bir kişinin çatıya çıkıp içeri girdiğini fark ettim. O an hemen birinci kata inip dışarı çıktım. Direkt 155’i aradım. Çağrı merkezindeki kadına 'evde biri var ben şu anda dışarı kaçtım' dedim. O da benden adresimi istedi ve ilgili jandarmayı bağlayacağını söyledi. Ben o kadar korkmuştum ki adresimi bile veremedim. 

Şahsın yakalanmasını istiyorum. Yakalanması için illa benim ölmem mi gerekiyor. Bu kişi o kadar umursamaz o kadar rahat bir şekilde evime girebileceğini hiç düşünemedim. Ben evde tektim ama o an 2,5 yaşındaki oğlum da evde olabilirdi. Çünkü oğlumun odasından evimin içine girdi. Ben o an tek başıma olduğum için kaçabildim ama oğlum da evde olsaydı ben bu adamla yüzleşecektim. Oğluma ve bana zarar verebilirdi. Tek başıma olduğum halde yüzleşseydim taciz edebilirdi tecavüz edebilirdi ya da darp edebilirdi. Bu şahsın amacı hırsızlık değildi. Tutuklanmasını istiyorum" dedi.

Evine Giren Sapığın Elinden Son Anda Kurtuldu