Evini Daha Yüksekten Kiraya Vermek İsteyen Ev Sahibi, Kadın Kiracısının Evini Bastı

TAKİP ET

AKP'nin yarattığı ekonomik kriz nedeniyle, ev sahipleri ile kiracılar karşı karşıya geliyor.

AKP'nin yarattığı ekonomik kriz, artan yoğun talep, konut fiyatları ve kira fiyatlarında yaşanan astronomik artış ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor.

OdaTV'nin haberine göre, Kocaeli’de evindeki kiracıları çıkarmak isteyen bir ev sahibi, evde oturan kiracıların evden çıkartmak için evde oturan çiftleri ziyaret etti. Kiracıların, evden çıkmayacaklarını belirtmesi üzerine sinirlenen ev sahibi "Burada oturacağınızı mı zannediyorsun sen" diyerek buzdolabındaki cam kavanozları yerlere fırlatmaya başladı. 

Yaralanan kiracı, "Cengiz Bey, ne yaptınız? Her tarafım parçalandı. Cengiz Bey polis çağırıyorum" dedi. Ev sahibi sözlerini yineleyerek, "Burada oturacağınızı mı zannediyorsunuz, çağır polisi" dedi. Bu sırada da cam kavanozları yere atmaya ve evi dağıtmayı sürdüren ev sahibi, "Ev sahibiyim, polis geliyor" yanıtını verdi.

Yaralı olan kiracı, "Lütfen 112'yi arar mısınız. Saldırıya uğradık lütfen" diyerek komşulardan yardım istedi. Ev sahibi, kendisine cevap vermeyi sürdüren kadın kiracıya "Evini 2 erkeğe kiralayacağım, sen çıkma otur istediğin gibi" diye bağırdığı duyuldu.

Kiracılar, ev sahibinden şikayetçi olurken çevredekiler polisi çağırdı.

 

Ev sahibi kiracı