Evli Olduğu Halde Ablasıyla Beraber Olan, Üstüne Bir de Ablasını Döven Kişiyi Bıçakladı

TAKİP ET

Mehmet Ali S., ablasını döven evli ve 2 çocuk babası İsmail B.'yi bıçakladı.

İstanbul Kağıthane'de Zekiye Rabia S. ile evli ve 2 çocuk babası İsmail B. birlikte yaşamaya başladı. Bir süre sonra aralarında anlaşmazlık çıkan ikili tartışmaya başlayınca İsmail B., Zekiye Rabia S.'yi darp etti. Durumu öğrenen Zekiye Rabia S.'nin erkek kardeşi Mehmet Ali S. (19) ablasının sevgilisi ile birlikte yaşadığı eve gitti. İsmail B.'yi görünce öfkelenerek mutfağa yönelen Mehmet Ali S., İsmail B.'yi bıçakladı. 

Komşular, sesler üzerine durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İsmail B.’yi yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ameliyata alınan İsmail B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

İsmail B.'yi bıçaklayan kişiyi arayan polis ekipleri, Mehmet Ali S. ve ablasının çelişkili ifadeler vermesi üzerine saldırgan genci sorguya aldı. Sorguda suçunu itiraf eden saldırgan, nikahsız yaşadıkları için durumdan rahatsız olduğunu ve işin içine şiddet girince de dayanamadığı söyledi. Olayda kullandığı bıçağı da çöp kutusuna attığını söyleyen genç, Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.  Mehmet Ali S., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece 'kasten yaralama' suçundan tutuklandı. 

istanbul kağıthane zekiye rabia ismail mehmet ali abla evli çocuklu sevgilisi dövdü