Evli ve Çocuklu Akrabasına Kuma Olmayı Kabul Etmediği İçin Vurulan Kız Çocuğu Yaşam Mücadelesini Kaybetti

TAKİP ET

Evli ve 7 çocuk babası Aslan Karakaş ile evlenmeyi reddettiği için vurulan 16 yaşındaki Emine Karakaş, 138 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Diyarbakır'da yaşayan 16 yaşındaki kız çocuğu Emine Karakaş, evli ve 7 çocuk babası kuzeni  Aslan Karakaş (37) ile evlenmeyi reddettiği için vuruldu. Aslan Karakaş tarafından vurulan Emine Karakaş, saldırının ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 4 Şubat günü kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi vermeyi sürdüren kız çocuğu 138 günün sonunda yaşama veda etti.

Türk Polis Teşkilatı öldürülen kadınların 'üçer beşer azalmasıyla' övünmekle meşgulken, çocuğu yaşındaki kuzeniyle evlenmek isteyen ve ret cevabını kabul etmeyerek Emine Karakaş'ı vuran Aslan Karakaş ise halen yakalanamadı.

Ölmemek için doktorlarından yardım talebinde bulunan Emine Karakaş son sözlerinde, ‘’Ben Emine, 16 yaşımdayım. Böyle oldum. Beni siz iyileştireceksiniz değerli hocalarım. İnşallah iyileştireceksiniz beni. Hastaneye sedyeyle gireceğim, yürüyerek çıkacağım inşallah. Sizler de beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapacaksınız. Bundan eminim. Ağabeyim de benim için çok çabalıyor zaten. Çok seviyorum onu. İnşallah beni iyileştireceksiniz. Ne gerekiyorsa, yapmaya hazırız. Size güveniyorum. Ne olur elinizden geleni yapın. İki aydır yatıyorum, kendimi hiç bırakmadım. Kendime güvendim. Hep daha iyi olacağım dedim. Beni iyileştirmek için, elinizden geleni yapmaya çalışın lütfen"  ifadelerini kullandı.

emine karakaş kuzen aslan evlenmek reddeden vuruldu öldü 138 gün diyarbakır 16 yaş