Evlilik Teklifini Reddeden Hemşire Silahlı Saldırıya Uğradı: Benden Başkasına Yar Olamazsın

TAKİP ET

Karaman'da, evlilik teklifini reddedince Hüseyin B.'nin silahlı saldırısına uğrayan hemşire Emine A. bir böbreğini kaybetti.

Karaman’ın Hamidiye Mahallesi’ndeki 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nde yolcu otobüsüne muavinlik yapan Hüseyin B., elinde çiçekle geldiği aile sağlığı merkezine gidip aynı zamanda teyzesinin kızı olan Hemşire Emine A.’ya evlilik teklif etti.

Ret cevabı alan Hüseyin B., odadan ayrılıp bir süre sonra elinde silahla gelerek Emine A.'ya ateş etti.  

Hüseyin B. daha sonra intihar etmeye çalıştı. 

Yaralanan Emine A. ve Hüseyin B.’ye ilk müdahaleyi sağlık merkezindeki doktorlar yaptı. 2 yaralı daha sonra ihbarla çağrılan ambulanslarla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

3 Kez Kalbi Durdu, Böbreğini Kaybetti

DHA'nın haberine göre Emine A.'nın kalbi 9 saat süren ameliyatı sırasında 3 kez durdu ve yeniden çalıştırıldı. Ayrıca Emine A.'nın bir böbreğini de kaybettiği belirtildi.

Ameliyatta 37 ünite kan verilen, birkaç organı daha hasar gören Emine A.’nın entübeden çıkartılıp uyandırıldığını, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi. Saldırgan Hüseyin B.’nin ise sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

"Benden Başka Kimseye Yar Olamazsın" Diyerek Ateş Etti

Şüpheli Hüseyin B.’nin, polise verdiği ilk ifadesinde, “Üzerinde ‘Sevdam bir nefes gibi çekmezsem ölürüm’ yazılı çiçekle Emine A. ile görüşmek için çalıştığı yere gittim. Binanın birinci katında odaları tek tek gezdim. Emine’nin nerede çalıştığını sorup öğrendim. Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezi’nde çalıştığını öğrendim. Buraya çıktım. Beni karşısında görünce arkadaşlık teklifimi ilettim. Kabul etmeyerek bağırmaya başladı. Ben de ‘Benden başka kimseye yar olamazsın’ diyerek 2 el ateş ettim. Sonra 2 el de kendime ateş ettim.” dediği aktarıldı.

kadın cinayeti evlilik teklifi kadına şiddet karaman