Evlilik Yıl Dönümünde Selde Kaybolan Eşinin Cansız Bedenini Arıyor

TAKİP ET

Kastamonu'da meydana gelen sel felaketinde eşini kaybeden Mehmet Erol, "Bugün evlilik yıl dönümüz ve ben eşimin cenazesini bile bulamıyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesini etkisi altına alan sel felaketinin yaşandığı sırada ilk eşinden olan çocukları Efe ve Edanur Özdemir ile birlikte ailece işlettikleri lokantada olan Aysel Erol, çocuklarıyla birlikte sel sularına kapıldı. 

Olayın yaşandığı sırada lokantanın deposunda olduğu için sulara kapılmaktan kurtulan Mehmet Erol, sular çekildikten sonra eşini ve çocuklarını aramaya başladı. Tüm çabalarına rağmen günlerce kayıp yakınlarını bulamayan Erol, arama çalışmalarının 6. gününde  Efe ve Edanur'un cesedinin bulunduğu öğrendi. 

Eşinin ilk evliliğinden olan çocuklarının öldüğünü öğrenen acılı adam, arama çalışmalarına katılarak karısına ulaşmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Eşi Aysel Erol'a ulaşamadığı için gözyaşı döken Mehmet Erol, ''Selin geldiği gün depoya malzeme almaya gitmiştim. Perşembe günleri çok yoğun oluyoruz. Eşimle birlikte çokça yemek yapıyorduk. Eşimi arayarak ‘Sel geliyor’ diye uyardım. Bugün evlilik yıl dönümüz. İkimizin de ikinci evliliğiydi. İkimizin de iki çocuğu vardı. Kendi çocuklarımız gibi sahiplendik hep birlikte yaşıyorduk. Aysel çok iyi bir insandı. Çocuklarım gitti, eşim gitti. Cenazesini bile bulamıyoruz, şu an eşip kayıp. Birbirimizi çok seviyorduk çok çok. Bugün evlilik yıl dönümüz ve ben eşimin cenazesini bile bulamıyorum'' diyerek acısını paylaştı. 

kastamonu bozkurt mehmet erol aysel evlilik yıl dönümü karımın cesedi sel