Evsiz Gence Sokak Ortasında Silahlı Saldırı

TAKİP ET

Antalya'da evsiz genç, iddiaya göre yardım istemek için durdurduğu bir araçta bulunan bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Antalya’da evsiz bir genç, iddiaya göre yardım istemek için durdurduğu bir araçta bulunan kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Gelen habere göre, Muratpaşa ilçesi Konuksever Mahallesi 782. Sokak’ta meydana gelen olayda, sokakta yaşayan 26 yaşındaki İlker Bakır, iddiaya göre bir aracı durdurup karnının acıktığını söyleyerek yardım etmelerini istedi. Araçtaki kişi ile aralarındaki diyalog tartışmaya dönünce araçtan inen şahıs, İlker Bakır'a 3 el ateş ederek bacağından vurdu.

Kimliği belirlenemeyen şahıs, aracına binerek olay yerinden kaçtı. Yaralanan İlker Bakır, bir apartmanın zemin katındaki dairenin camına vurarak yardım istedi. İlker Bakır’ın yardım istemek için camına vurduğu evden çıkan bir kişi balkonda yaralı halde İlker Bakır'ı görünce ambulans ve polisi aradı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, olay yerinde İlker Bakır'a ilk müdahalesini yaptıktan sonra tedavisi için hastaneye kaldırdı.

Olayı gören vatandaş Kürşat Karabatak, "Bir araba geldi. Bir tane adam diğerini vurdu, ileriye doğru koşmaya başladı. 3 el ateş edildikten sonra adam ayağından vuruldu. Duvardan atlayarak yan apartmana saklandı. Polis diye bağırmaya başladı. Vuran adamda kaçtı" ifadelerini kullanarak yaşananları anlattı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

antalya evsiz genç vuruldu ayağından bacağından kişi şahıs bir araç durdurduğu araçtan yardım istedi yardım ilker bakır