Ezan Okuduktan Sonra ''Allah'ım Sana Geliyorum'' Diye Bağıran Müzik Öğretmeninin Cesedi Bulundu

TAKİP ET

Balkona çıkıp ezan okuduktan sonra ''Allah'ım sana geliyorum'' diye bağıran müzik öğretmeni, olaydan birkaç saat sonra bekçiler tarafından ölü bulundu.

Pamukkale ilçesi Asmalıevler Mahallesi'nde devriye gezen bekçiler, önünden geçtikleri apartmanın girişinde hareketsiz yatan birini görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hareketsiz yatan kişinin öldüğünü belirlerken polis ekipleri inceleme başlattı.

Apartman sakinleriyle görüşen polis ekipleri ölen kişinin 37 yaşındaki Erdal Taşbaş olduğunu belirledi. Annesine haber verilen Taşbaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay hakkında soruşturma başlatan polis ekipleri Taşbaş'ın gece saatlerinde üst kat komşusundan su istediğini sonrasında da 5. kattaki merdiven boşluğundan kendini attığını düşünüyor.

Geçen ay Bakırköy Akıl ve Ruh Hastalıkları Hastanesi ve Denizli Devlet Hastanesinde tedavi gören Taşbaş'ın psikolojik sorunları olduğu ve akşam 18.30 sıralarında evinin balkonundan ezan okuduğu ardından ise “Allah’ım sana geliyorum” diye bağırdığı iddia edildi. 

öğretmen ezan allahım sana geliyorum ölü bulundu müzik erdal taşbaş