Fahrettin Altun: Sözde Yardım Kampanyası Devletimizi Aciz Göstermek İçin Başlatıldı

TAKİP ET

Fahrettin Altun, yurt dışından Türkiye'ye yardım gönderilmesi için başlatılan kampanya için 'devleti aciz göstermeye çalışanlar başlattı' dedi.

İktidarın söndürmek için herhangi bir çaba göstermediği orman yangınları giderek artınca vatandaşlar çareyi yurt dışından yardım istemekte buldu. Ancak tek amaçları ''Help Turkey'' etiketiyle paylaşım yaparak ormanların söndürülmesi için yardım toplamak olan vatandaşlar, İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından hedef alındı. 

Altun, devletin yangın ile 'tüm imkanlarıyla' mücadele ettiğini öne sürdüğü konuşmasında, ''Türkiyemiz güçlüdür. İyi niyetli her yardım ve katkı milli birlikteliğimizin gereğidir. Ancak bu akşam itibariyle yurt dışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet- millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır. Devletimiz dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edecek, içimizi yakan bu ateşi söndüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yalnızca insanları 'can kaybı' olarak kabul eden iktidarın ölen binlerce hayvanı görmezden gelmesi bir yana, yangınlarda tek sorunun 'insan kaybı' olduğunu sanmaları 'pes' dedirtti.

 

fahrettin altun yangın kampanya devlet aciz help turkey